Turkish
Italian
Russian
Spanish

CEOBus, gençlerin hem Balkan kültür ve medeniyetlerini yakından tanımalarını sağlayacak kültürel bir etkinlik olup aynı zamanda gençlerin kişisel gelişimlerine fayda sağlayacak geniş kapsamlı bir organizasyondur. Aynı zamanda etkinliğimizin amacı, birçok genci özgürlüğe yola çıkarıp, hayallerini gerçekleştirmelerini sağlamaktır. Bu organizasyonda katılımcılarımız, 5 gün 5 gece süren ve Balkanlar’ın farklı şehirlerinde düzenlenen etkinliklere katılarak diğer kültürleri tanıma fırsatı elde edecek, ayrıca kişisel gelişim faaliyetleriyle hem mesleki hem de gelecek yaşantılarına katkıda bulunacaklardır.

Bu etkinliğimizin kişisel gelişim faaliyetlerinde, alanında uzman yol gösterici eğitimciler yer alacaktır. Kültürel etkinlikler esnasında da Avrupa kültürünü gençlerimize aktarabilecek deneyimli rehberler görev alacaktır.

Etkinliğimiz 25 Ağustos-29 Ağustos 2016 tarihlerinde 4 ülkeyi kapsayacak şekilde 42 kişinin katılımıyla (18-35 yaş aralığı) gerçekleştirilecektir.

ceo 7

Organizasyon başvuruları “www.ceo.org.tr” adresi vasıtasıyla on-line olarak alınacaktır. Bu sene birincisi düzenlenecek olan “CEOBus” kültür ve kişisel gelişim organizasyonumuza, üniversite gençleri tarafından geniş çapta ilgi gösterilmesi beklenmektedir.

Tanıtım Materyalleri

Etki ve görünümü artırmak için organizasyonumuzda çeşitli tanıtım stratejileri ve materyalleri kullanılacaktır. Branda, poster, el afişleri, eşantiyon eşyaları, internet sitesi, üniversite ve yerel radyolar, genel ve yerel televizyonlar vb. tanıtım araçlarımızdan bazılarıdır.

10.000 adet el afişi, 100 adet poster, 25 adet (4x2)(6x4)(8x6) branda; Bilkent Üniversitesi, Başkent Üniversitesi, Gazi Üniversitesi, Hacettepe Üniversitesi, Ankara Üniversitesi, Yıldırım Beyazıt Üniversitesi, Eğitim Dernekleri, Çayyolu Platformu ve Kişisel Gelişim Merkezlerinde dağıtılmak üzere basılması planlanmaktadır.

Tanıtım materyallerine ek olarak sosyal medya, internet siteleri ve medya destekçilerimizin yardımı ile organizasyonumuz geniş kitlelere ulaştırılacaktır.

ceo 8 ceo 9

Katılımcı Profili

Katılımcı profilimiz lisans ve lisansüstü üniversite öğrencilerinden veya mezunlarından oluşmakla birlikte daha önce yurtdışına gitme imkanı bulamamış kişilerin katılımına özen gösterilecektir. Katılımcılarımızın yaş aralığı 18-35 olarak belirlenmiştir.

Program Kapsamında Gezilecek Ülkeler

ceobus gezilecek ulkeler 1

CEOBus Rotası

ceobus gezilecek ulkeler 2

Nerelerde Konaklama Yapılacak?

Selanik, Üsküp, Sofya ve Bükreş’de birer gece konaklama yapılacaktır.(4 gece ) Sadece 1 gece otobüs ile yolculuk yapılacaktır.( İstanbul- Selanik Arası)

Konaklamalarımız 3 ve 4 yıldızlı otellerde olup 3 kişilik gruplar halinde kalınacaktır.

Yolculuk yapacağımız otobüs 2014 veya 2015 Model Man Neoplan olup koltuk arası televizyon, uydu ve tüm koltuklarda priz bulunmaktadır.

Katılım Ücreti Ne Kadar?

15 Temmuz 2016 tarihine kadar: 290 €
15 Temmuz’dan 1 Ağustos 2016 tarihine kadar: 340 €
Vize İşlemleri: 100 € (Yeşil pasaportu olan katılımcılarımız vize masrafı ödemeyecektir)

Son Başvuru Tarihi

31 Temmuz 2016

Katılım Ücretine Neler Dâhildir?

- Konaklama
- Otellerde Sabah Kahvaltısı
- Ulaşım
- Seyahat Sağlık Sigortası
- Yurtdışı Çıkış Harcı

Katılım Ücretine Neler Dâhil Değildir?

- Müze - Ören yeri giriş ücretleri
- Yeme – İçme
- Otobüs rotası dışında kalan şehir içi yerel ulaşımlar (tramvay, metro, taksi vs.)

İngilizce Şartı Var Mıdır?
İyi düzeyde İngilizce bilmek bir avantaj olmakla birlikte bir ön koşul değildir. Yani İngilizce bilme şartı yoktur.

Peki ödemeyi nasıl yapacağız?

CEOBus Otobüsüne seçildikten sonraki ilk 10 gün içinde ön ödemeyi banka hesabımıza yapmanız gerekmektedir. ( Ön ödeme: 100 € ) Geri kalan ödemeyi etkinliğimiz yaklaştığında sizden temin edeceğiz.

*** Vize masrafı 100€’luk bedeli vize başvuru günü, nakit olarak ödemeniz gerekmektedir.

Nasıl Gezeceğim?

İsteyen katılımcılarımız koordinatörler eşliğinde şehrin tarihi, kültürel mirasları gezilebilecek, isteyen bireysel olarak da gezebilmektedir. Sizlere vereceğimiz her şehrin haritasını adım adım gezilecek yerleri anlatmakta bu da sizler için faydalı olacaktır.

Katılımcılarımıza her şehre varmadan önce otobüste şehir hakkında 15 dakikalık bilgilendirme yapılacak ve şehir merkezinde buluşma noktası belirlenecektir.

Katılımcılara serbest zaman verilecek, sizlerin de şehri keşfetmeniz ve anın keyfini çıkarmanız sağlanacaktır.

Nasıl Katılırım?

Organizasyon başvuruları “www.ceo.org.tr” adresi vasıtasıyla ( CEOBus Başvuru  Formu) on-line olarak alınacaktır. Bu sene birincisi düzenlenecek olan “CEOBus” kültür ve kişisel gelişim organizasyonumuza, üniversite gençleri tarafından geniş çapta ilgi gösterilmesi beklenmektedir.

Seçildikten sonra ne olacak?

Programa katılmayı hak kazanan ve ücretini yatıran herkesle CEOBus rotası kapsamında bir sözleşme imzalanır ve taraflar bu sözleşmenin gereğini yerine getirmekle yükümlüdür. Seçilen kişiler vize ihtiyacı varsa vize evraklarını hazırlayarak belirlenen tarihte bizlere göndermesi gerekmektedir. Program kapsamında otobüs içerisinde alkol ve tütün ürünleri kullanımı yasaktır.

Kurucu ve Yönetim Kurulu Başkanı
Serhat İbrahim AYHAN